OM MIG

Jeg hedder Jannie Bøgedal, og jeg er privatpraktiserende Master Coach, Stresstreapeut- og Psykoterapeut i Valby og Holbæk. Jeg er eksamineret fra Coach & Psykoterapeut Skolen i København

Uddannelsen er et 4-årigt studie på over 2000 undervisningstimer. Jeg er specialiseret inden for biopsykologien, og i hvordan vores arv og miljø i samspil kan give os nogle udfordringer i en verden, hvor den menneskelige evolution ikke er fulgt med i samme tempo, som den teknologiske og personlige udvikling, og som gør os disponible for stress, angst, bekymringer, overspisning, magtkampe, utroskab m.v.

Biopsykologien handler som udgangspunkt om en dybere forståelse af menneskets biologi og sammenspillet med vores sociale arv. Hvordan vores følelser skabes og udvikles og påvirkes af den sociale arv og hvordan det kan give os udfordringer, at den menneskelige evolution ikke er fulgt med den teknologiske. Ønsker du mere information om Biopsykologien kan du læse mere på hjemmesiden www.biopsykologi.dk

Hos mig kan der tales frit og jeg møder mine klienter med den største respekt og ydmyghed overfor de udfordringer og problemstillinger du kommer med. Jeg anvender coaching- og mentoringsteknikker fra erhvervs- og sportslivets verden med teknikker fra psykoterapiens verden.                                                    

Jeg har arbejdet som selvstændig i mere end 25 år, og har stor erfaring med mennesker og de problemstillinger og udfordringer de kan have. Og jeg kan tilbyde flere forskellige forløb.

Som psykoterapeut finder jeg det meningsfuldt at hjælpe andre med, at skabe sig det liv de ønsker, igennem en større indsigt i deres reaktionsmønstre, og ved at tilbyde værktøjer til, at løse de udfordringer, som den enkelte står over for. Jeg har interessen for, hvorfor vi reagerer som vi gør, og hvor stor en betydning vores psykiske velbefindende har for vores livsglæde.

Har du spørgsmål generelt til det at gå i terapi, ønsker du at have en uforpligtende samtale eller andet, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig, enten via mail, mobil eller her via hjemmesiden.